Українські триатлоністи виграли етап Кубку Європи в Києві

Поділитися
Українські триатлоністи виграли етап Кубку Європи в Києві Українські триатлоністи стали кращими в Києві © www.facebook.com
Місцеві спортсмени залишили золоті медалі у категорії "еліт" вдома.

В суботу, 27 червня, у Києві пройшов великий фестиваль тріатлону, в рамках якого - офіційний етап Кубку Європи. Дані змагання носять офіційний статус, тому в столиці спортсмени, в тому числі і гості з восьми країн, боролися за рейтингові очки.

Найсумнішим для України моментом дня стало жорстке падіння і травма Юлії Єлістратовой, в результаті чого спортсменка вибув на кілька тижнів.

У відсутність лідера і другого номера Олександри Степаненко, себе показала третя зірка збірної Інна Рижих. Українка показала не найшвидший час (2:12.13) на класичній дистанціі - 1500 м плавання, 40 км на велосипеді та 10 000 м бігу, але цього вистачило, щоб обійти Анастасію Черненко на 2,5 хвилини.

У чоловіків надії покладалися на трійку у складі Єгора Мартиненка, Данила Сапунова та Олексія Сюткіна. На фініші Мартиненко (1:49.25) зумів взяти перше місце, залишивши позаду швейцарця Адрієна Бриффо і канадця Алексіса Лепажа. Розрив в першій трійці залишився в межах 30 секунд. Сапунов та Сюткін фінішували 5-м і 6-м відповідно.

Читайте також: Легкоатлетка Ольга Саладуха очолила світовий рейтинг сезону

Відзначимо, що українські триатлоністи виступали на Європейських іграх в Баку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі