Українські тенісисти вдало виступили на турнірі в Італії

Поділитися
Українські тенісисти вдало виступили на турнірі в Італії Ілля Марченко виграв турнір в Брешії © frontzmin.ua
Третя ракетка України Ілля Марченко виграв змагання серії "Челленджер" в італійській Брешії. Після перемоги в одиночному розряді українець зіграв ще й у парі.

Український тенісист Ілля Марченко виграв турнір серії "Челлендж" в італійській Брешії. У фінальному матчі 27-річний донеччанин здолав представника Узбекистану Фарруха Дустова 6:4, 5:7, 6:2.

Трохи пізніше після перемоги в одиночному розряді Марченко разом з Денисом Молчановим обіграв чесько-польський пару Йебави/Конюш: 7-6(4) 6-3.

Перемога на турнірі в одиночному розряді принесла донеччанину 90 рейтингових очок і 6 150 € призових, а головне - суттєвий прогрес у рейтингу. Тепер Марченко наблизився до заповітного топ-100, займаючи 134 місце.

Це - третій одиночний титул українця на турнірах черии "ATP challenger" в кар'єрі. Раніше Ілля Марченко підкорялися турніри Стамбулі (2009) і Пензі (2012).

16 листопада в Лондоні сербський тенісист Новак Джокович виграв підсумковий турніру АТР: з-за травми Роджера Федерера він отримав титул без боротьби. Тепер Джокович ще більше збільшив відрив від конкурентів у світовому рейтингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі