Українські тенісисти отримали суперників по основній сітці Ролан Гаррос

Поділитися
Українські тенісисти отримали суперників по основній сітці Ролан Гаррос Українці дізналися імена суперників © WTA Tennis
На турнірі серії "Великого шолома" стартує шість представників України.

Відбулося жеребкування основної сітки Ролан Гаррос. Україну там будуть представляти шість гравців.

Перша ракетка України Еліна Світоліна у стартовому раунді зіграє з переможницею кваліфікації Сораною Кирстею з Румунії, яка в рейтингу WTA займає 99-е місце. Леся Цуренко зустрінеться з француженкою Каролін Гарсією (№55 у рейтингу). А Марина Заневська, яка успішно подолала кваліфікацію, битиметься з Аннікою Бек з Німеччини (№ 42).

Найскладніша суперниця дісталася Катерині Бондаренко. Третій ракетці України в першому колі доведеться грати з сьомою ракеткою турніру Робертою Вінчі. Суперниці зустрічалися вже тричі, перевага поки що на боці італійки - 2:1.

У чоловіків Олександр Долгополов зіграє з Фернандо Вердаско, який займає 56-е місце у рейтингу ATP. Поки що українець тричі поступався іспанцеві у трьох матчах. А Ілля Марченко у першому колі зустрінеться з Віктором Естрельей-Бургосом (Домініканська республіка, №88 в рейтингу).

Читайте також: Рейтинги ATP та WTA: Марченко повторив особистий рекорд, Світоліна піднялася на два рядки

Третя ракетка України Сергій Стаховський після перемоги на турнірі в Південній Кореї подолати кваліфікацію Ролан Гаррос не зумів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі