"Українські Отамани" прогнозовано поступилися у Москві збірній Росії

Поділитися
"Українські Отамани" прогнозовано поступилися у Москві збірній Росії © wsb.com
Мало хто сумнівався в тому, що в результат у матчевій зустрічі в столиці РФ втрутяться судді. На думку фахівців, як мінімум у двох поєдинках суддівські записки були складені явно на користь господарів рингу.

"Українські Отамани" програли 1:4 в Москві збірної Росії в першому матчі 1/4 фіналу Світовій серії боксу.

Поєдинок проходив у напруженій боротьбі, і рахунок явно не відображає положення справ в рингу - зате чітко дає розуміння, що суддівський фактор став чи не визначальним у результаті поєдинку.

Таким чином, російська команда зробила серйозну заявку на вихід у півфінал - матч-відповідь відбудеться 4 квітня в Донецьку, і українцям доведеться створити диво, щоб випередити сильного суперника.

Матч розпочався із зустрічі представників найлегшої категорії WSB, де українську команду представляв легіонер з Узбекистану Хасанбой Дусматов. В суперники йому дістався досвідчений росіянин Давид Айрапетян. Однак досвід суперника не завадив Дусматову: на протязі всього поєдинку він був сильнішим, швидкі й вигадливіші російського боксера.

Вже в наступному протистоянні в ринг вийшли двоє старих знайомих - саме Володимир Нікітін не дав Микола Буценко вийти у фінал чемпіонату світу-2013. В черговий раз українцю не вдалося нав'язати свій бокс противнику. Нікітін володів ініціативою протягом усього бою і цілком заслужено переміг.

На цьому суддівська лояльність і об'єктивність завершилася. Коли Денис Берінчик явно перегравав Раджаба Бутаева, судді як ніби насміхаючись над срібним призером Лондона-2012 одноголосно віддавали перемогу росіянину. Навіть в останньому раунді, який Денис відбоксував від і до соглсно своєму ударному і безсумнівно видовищному стилю, судді не побачило необхідне для його перемоги кількість активних дій.

Після того, як рахунок став 2:1 на користь збірної Росії, стало зрозуміло, що у вирішальному протистоянні стане зустріч у категорії до 75 кг між Дмитром Митрофановим і Артемом Чеботарьовим. Подібно до попереднього матчу судді не побачили ні в одній трехминуток перевага українця. А адже Митрофанов провів весь бій за правильно вибудуваної тактиці, а головне періодично повноцінно і акцентовано потрапляв по супернику.

На відміну від Дусматова ще один легіонер "Отаманів" - білорус Сергій Корнєєв - не зумів принести своїй команді такий потрібний заліковий бал.

Вагова категорія до 49 кг

Хасанбой Дусматов - SD 5 - Давид Айрапетян (47:48, 50:45, 50:45)

Вагова категорія до 56 кг

Володимир Нікітін - UD 5 - Микола Буценко (46:49, 47:48, 46:49)

Вагова категорія до 64 кг

Раджаб Бутаєва - UD 5 - Денис Берінчик (47:48, 47:48, 47:48)

Вагова категорія до 75 кг

Артем Чеботарьов - UD 5 - Дмитро Митрофанов (47:48, 47:48, 47:48)

Вагова категорія до 91 кг

Євген Тищенко - UD 5 - Сергій Корнєєв (46:49, 45:50, 46:49).

Зазначимо, що матч-відповідь пройде у форматі категорії до 52 кг, 60 кг, 69 кг, 81 кг і понад 91 кг. Якщо ж поєдинок завершиться з рахунком 4:1 на користь українців, тоді буде призначений тай-брейкер - в ньому зустрінуться Олександр Ганзуля і Олександр Хотянцев в категорії до 81 кг. !zn

Читайте також:

Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом з Ломаченко

Олександр Усик вперше проведе бій за кордоном - перед зустріччю Кличко і Липаи в Німеччині

Боксер, першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличко

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі