Українські легкоатлети завоювали дві медалі на зимовому чемпіонаті Європи

Поділитися
Українські легкоатлети завоювали дві медалі на зимовому чемпіонаті Європи Наталія Пигида виграла чемпіонат Європи в Празі © uaf.org.ua
Медалі української збірної принесли представниці жіночої команди - ті спортсменки, які виступають у бігових дисциплінах.

Зимовий чемпіонат Європи в Празі завершився досить вдало для української легкої атлетики. Незважаючи на ряд труднощів у підготовці спортсменів, українці відвезли зі змагань дві медалі: золото на 400-метрівці виборола Наталія Пигида, а на дистанції вдвічі більшою бронзову нагороду виборола Наталія Лупу.

Додамо, що для Пигиды ця перемога була перым золотом в її кар'єрі в індивідуальних дисциплінах (в її активі - перемога в естафеті 4 по 400 м на літньо ЧЄ-2012), а от для Лупу бронзовий фініш - крок назад, якщо тримати в голові срібло на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях в 2012 році і золото в Гетеборзі-2013 - попередньому зимовому ЧЄ.

Всього в Прагу поїхало 24 легкоатлета: з цього числа лише дев'ять спортсменів взяло участь у фіналах. Однак ні Андрій Проценко, що завоював у минулому сезоні бронзу зимового чемпіонату світу і срібло річного ЧЕ, ні Олеся Повх, ні жіноча команда в естафеті 4Х400 м (разом з новоспеченою чемпіонкою Пигидой у складі), не зуміли піднятися на п'єдестал пошани.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі