Українські легкоатлети взяли ще два "золота" на командному чемпіонаті Європи

Поділитися
Українські легкоатлети взяли ще два "золота" на командному чемпіонаті Європи Погребняк виграла "золото"
Другий день змагань в Чебоксарах приніс українцям три нагороди.

У другий і останній день командного чемпіонату Європи з легкої атлетики, який проходив у Чебоксарах, українська збірна стала найкращою на чоловічих і жіночих двухсотметрівках, а також показала третій час у жіночій естафеті 4 по 400 метрів.

Наталія Погребняк виграла забіг на 200 метрів з солідною перевагою і персональним рекордом - 22.76 секунди. Українка стала єдиною в забігу, кому вдалося вкластися в 23 секунди. Другою стала британка Бьянка Вільямс (23.16 сек), а третє місце посіла росіянка Катерина Смирнова (23.29 сек).

"Золото" взяв на двухсотметрівці і Сергій Смелик, подолавши її за 20,45 секунди. Друге місце у британця Данні Талбота (20,62 сек), а третій результат у італійця Енріке Демонте (20,67).

Крім того, естафетная команда у складі Вікторії Ткачук, Ольги Бібік, Аліни Логвиненко і Ольги Земляк показала третій час у забігу 4Х400 метрів.

За підсумками командного чемпіонату в Чебоксарах українська збірна посіла сьоме місце і залишилася в Суперлізі. Першими стали росіяни, другими - німці, третіми - французи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі