Українські футбольні клуби покарані за договірні матчі

Поділитися
Українські футбольні клуби покарані за договірні матчі У ФФУ назвали винних © ФФУ
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України розглянув п'ять спірних поєдинків, три з яких були визнані договірними.

Вчора, 3 вересня, стало відомо про рішення КДК ФФУ, яке стало підсумком розгляду заяви Комітету з етики і чесної гри щодо п'яти матчів.

Матч чемпіонату України у Першій лізі між "Нивою" та "Тернополем" (16 листопада 2014), а також поєдинки чемпіонату України молодіжного турніру (U-21) між "Карпатами" та "Олімпіком" (7 березня 2015), а також "Олімпіком" і київським "Динамо" (24 квітня 2015) були визнані такими, що відбулися з вчиненням дій щодо маніпулювання результатом матчу.

При цьому не був доведений договірний характер поєдинків між "Олександрією" та "Миколаєвом" (31 травня 2014) та "Олімпіком" і харківським "Металістом" (17 травня 2015).

До порушників були застосовані санкції: "Олімпік" позбавили шести очок у молодіжному чемпіонаті України поточного сезону, а клуб зобов'язаний виплатити внесок у розмірі 200 тисяч гривень. "Тернопіль" і "Нива" позбавлені трьох очок у Першій лізі поточного сезону і заплатять по 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в липні свою підозру в участі у договірному матчі молодіжної команди "Карпат" висловив генеральний директор клубу Ігор Дедишин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі