Українські боксери Редкач і Хитров знову проведуть бій у спільному шоу

Поділитися
Українські боксери Редкач і Хитров знову проведуть бій у спільному шоу Євген Хитров в найближчі два місяці проведе два бої © Boxingscene
На початку 2015 року Іван Редкач і Євген Хитров провели два яскравих бою в Каліфорнії. Тепер їх чекає виступ на протилежному узбережжі США.

Українські проспекти Іван Редкач і Євген Хитров, які виступають у категорії до 61,2 кг і 72,6 кг відповідно, знову виступлять в одному боксерському вечорі. Про це заявив глава промоутерської компанії DiBella Entertainment Лу Дібелла.

"Це буде неймовірне шоу. Іван Редкач, Євген Хитров і Френк Галарза його очолять", - повідомив промоутер.

Варто відзначити, що до виступу в Брукліні Хитров проведе ще один бій: на 6 березня у нього запланований поєдинок в Лас-Вегасі.

Поки не повідомляється, хто буде суперниками українців. Додамо, що в активі Редкача жодної поразки в 19 боях. При цьому він 14 поєдинків завершив нокаутом. Що стосується Хитрова, то через те, що він прийшов у професіонали на кілька років пізніше Редкача, його рекорд - трохи скромніше - 8 перемог нокаутом у 8 матчах.

Нагадаємо, що 9 січня в Кабазоне (Каліфорнія) Редкач і Хитров нокаутували своїх суперників - відповідно представника Гани Якубу Аміду і американця Моріса Луисхоума.

Читайте також: У команді Дженнінгса обіцяють змусити "старого" Володимира Кличка працювати у ринзі

5 лютого стало відомо, що чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василь Ломаченко проведе свій п'ятий бій у професіоналах в андеркарді шоу Менні Пак'яо, дата проведення якого, втім, поки невідома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі