Українські багатоборці завершили сезон з медалями

Поділитися
Українські багатоборці завершили сезон з медалями Касьянов програв тільки південноафриканцю © www.facebook.com
Анастасія Мохнюк та Олексій Касьянов піднялися на п'єдестал пошани у Франції.

Українські багатоборці Анастасія Мохнюк та Олексій Касьянов закінчили сезон 2015 року, завоювавши срібні медалі на етапі IAAF World Challenge у французькому Талансі - турнірі Decastar-2015.

Касьянов лідирував після шести видів десятиборства, при цьому встановивши в перший день змагань особистий рекорд в бігу на 110 метрів з бар'єрами (13.92). У другий день українець віддав першу сходинку Віллему Керцену з ПАР, але зумів утриматися на другому місці, на 70 балів випередивши росіянина Іллю Шкуреньова. Всього Касьянов набрав 8043 очки - на 200 менше, ніж на чемпіонаті світу в Пекіні, де українець був дев'ятим.

Анастасія Мохнюк встановила на турнірі відразу два особистих рекорди - в бігу на 200 метрів (24.30 секунди) і в метанні списа (39 метрів 76 сантиметрів). Змагання вона завершила, набравши 6269 очок. До особистого рекорду за сумою багатоборства, встановленого на чемпіонаті світу в Пекіні, Мохнюк не вистачило 90 очок. Випередила українку Дьорді Жівоцкі-Фаркаж з Угорщини (6306 очок). Третє місце у Надін Віззер з Нідерландів - 6257.

За підсумками світової серії багатоборства IAAF Combined Events Challenge і Мохнюк, і Касьянов зайняли п'яті місця серед жінок і чоловіків відповідно.

Читайте також: Українські легкоатлети взяли ще два "золота" на командному чемпіонаті Європи

Нагадаємо, на чемпіонаті світу з легкої атлетики українці виграли дві медалі: "бронзу" завоювала Людмила Оляновська, а "срібло" виграв Богдан Бондаренко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі