Українська Прем'єр-ліга змінила календар турніру через підготовку збірної до Євро-2020

Поділитися
Українська Прем'єр-ліга змінила календар турніру через підготовку збірної до Євро-2020 Затвердження нового графіка погодив і Виконком УАФ © fpl.ua
Чемпіонат завершиться 16 травня.

Українська Прем'єр-ліга на своєму офіційному сайті повідомила про зміни у календарі другої частини сезону, які передбачають завершення чемпіонату України 16 травня і більш раннє проведення матчів плей-офф за право зіграти в Лізі Європи (20 і 24 травня).

УПЛ перенесла на більш ранні терміни всі тури, починаючи з 21-го. Також були перенесені матчі 1/4 і 1/2 фіналу Кубка України і плей-офф за Ліги Європи.

Це зроблено з метою забезпечення оптимальних умов для підготовки збірної України до фінальної частини чемпіонату Європи 2020 року.

"Хочу подякувати клубам УПЛ за те, що погодилися на зміни розкладу чемпіонату України. Я з великою повагою ставлюся до календаря, кожної команди і регламенту. Дуже приємно, що клуби з розумінням сприйняли нашу ініціативу ущільнити графік ігор навесні.

Моє прохання, насамперед, було пов'язане з бажанням надати перед підготовкою до Євро-2020 час на відпочинок гравцям команд, які найбільше представлені у національній збірній", – прокоментував дане рішення наставник збірної України Андрій Шевченко.

Нагадаємо, "Шахтар" після першої половини сезону впевнено лідирує у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, випереджаючи "Динамо" на 14 очок.

Чемпіонат Європи пройде з 12 червня по 12 липня нинішнього року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні, а матчі континентальної першості в зв'язку з 60-річчям заснування Євро відбудуться в різних містах Європи.

У групі підопічні Шевченка точно зіграють з Нідерландами і Австрією, а третя збірна визначиться в березні в плей-офф Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що друга половина сезону української Прем'єр-ліги стартує 22 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі