Українська Прем'єр-ліга затвердила формат чемпіонату

Поділитися
Українська Прем'єр-ліга затвердила формат чемпіонату Правила УПЛ залишаться колишніми © UA-Футбол
Стали відомі правила турніру, які будуть застосовуватися з нового сезону.

За підсумками зборів було прийнято рішення не змінювати формат національної першості. Таким чином, у сезоні 2015-16 зіграють 14 клубів, а матчі будуть розділені на два кола. Варто зазначити, що у Першу лігу відправиться маріупольський "Іллічівець", а його місце займе "Олександрія".

Головною зміною стане нова назва турніру. Тепер український чемпіонат буде називатися "Ліга Парі-Матч".

Свої формати чемпіонату пропонували "Динамо" і "Шахтар", про що повідомив генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін:

"Ми запропонували формат з плей-офф за схемою"4-4-6". Динамо -"6-8". Але сьогодні важливо не чий формат виберуть, а в цілому поміняти щось, інакше в кінці чемпіонату буде багато прохідних ігор. 26 турів грають навіть в нефутбольних країнах, а нас заганяють в такий чемпіонат. Якщо хочемо рейтинг трансляції, відвідуваність, то треба міняти формат. Але не всі хочуть, комусь зручно виступати в такому форматі, щоб не було багато рейтингових матчів".

Варто відзначити, що питання щодо можливого злиття донецького "Металурга" та "Сталі" з Дніпродзержинська поки не обговорювалося. Сьогодні стало відомо, що "Металург" пройшов атестацію може продовжити існування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі