Український боксер Глазков здобув найважливішу перемогу у кар'єрі, здолавши Томаша Адамека

Поділитися
Український боксер Глазков здобув найважливішу перемогу у кар'єрі, здолавши Томаша Адамека © fightnews.com
В'ячеслав Глазков виграв за очками у польського боксера, який був одним з останніх суперників Віталія Кличка. Бронзовий призер Пекіна-2008 не тільки продовжив свою безпрограшну серію, але й опинився на другому місці світового рейтингу IBF.

Український боксер В'ячеслав Глазков здолав за очками досвідченого поляка Томаша Адамека у черговому поєдинку на профі-рингу.

Судді віддали перемогу бронзовому призеру Пекіна-2008 одноголосним рішенням - 117-110, 117-111 і 116-112. На кону поєдинку стояв незначний титул чемпіона Північної Америки за версією IBF у суперважкій вазі (понад 90,7 кг). Однак головне, що завдяки перемозі Глазков не тільки продовжив свою безпрограшну серію (на його рахунку 17 перемог і 1 нічия у 18 матчах), але і зумів зійти на 2-ге місце рейтингу однієї з провідних організацій. Іншими словами, для Глазкова успіх у матчі з Адамеком - мало не головна подія професійної кар'єри.

Враховуючи, що титулом за версією IBF володіє українець Володимир Кличко, найближчим часом Глазкову навряд чи вдасться заволодіти поясом. Однак стати одним із провідних боксерів суперважкого дивізіону йому під силу.

Сам поєдинок пройшов під диктування українця, який знайшов правильний підхід до досвідченого польського боксера, якого два з половиною роки тому перемагав Віталій Кличко. Адамек міг переламати хід матчу у чемпіонських раундах, коли 29-річний Глазков дещо скинув оберти, але йому не вистачило часу.

Відзначимо, що раніше Глазков окрім боксерської кар'єри працював спаринг-партнерому тренувальному таборі Володимира Кличка під час його підготовки до зустрічі з Олександром Повєткіним.

Читайте також:

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом з Ломаченком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі