Українка Світоліна вийшла у фінал турніру WTA в Марокко

Поділитися
Українка Світоліна вийшла у фінал турніру WTA в Марокко © WTA Tennis
Українці вдалося подолати неприємну серію поразок на стадії 1/2 фіналу турнірів. За трофей в марокканському Маракеші перша ракетка України зіграє з тенісисткою, яку просто зобов'язана перемагати.

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла до фіналу грунтового турніру серії WTA International з призовим фондом 250 000$ в марокканському Марракеші. У півфінальному матчі 20-річна українка, посіяна під 4 номером, впевнено обіграла сьому ракетку турніру Анну-Кароліну Шмидлову зі Словаччини: 6-0 6-3.

У фіналі Світоліна зустрінеться з 21-річною угоркою Тимеай Бабош, яка займає 86 місце в світовому рейтингу, а також має в своєму активі перемогу на турнірі WTA в 2012 році.

Суперниці за свою нетривалу кар'єру вже зустрічалися між собою: єдина їхня зустріч також сталася у фіналі одного з турнірів. Влітку 2013 року Світоліна лише на тай-брейку в третьому сеті здолала угорку на змаганнях серії ITF в Донецьку.

Як би там не було, але Світоліної вдалося перервати тривалу серію з поразок у півфінальних матчах. Так, починаючи з осені 2014 року поступалася в півфінал на турнірі в Ухані (Петрі Квітовій), Осаці (Саманті Стосур), Брісбені (Марії Шарапової), а на змаганнях у Боготі два тижні тому вона програла і зовсім маловідомої суперниці - бразильянке Телиане Перейрі.

Слід зазначити, що протягом всієї своєї кар'єри, включаючи і турніри ITF, в разі потрапляння у фінал, Світоліна безсумнівно перемагала - у 9 поєдинках.

В кінці травня Еліна Світоліна стартує у другому в сезоні турнірі Великого Шолома Відкритому чемпіонаті Франції, який відбудеться на кортах Роллан Гаррос в Парижі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі