Українка Еліна Світоліна вийшла в третій раунд престижного турніру в Маямі

Поділитися
Українка Еліна Світоліна вийшла в третій раунд престижного турніру в Маямі
Найкраща тенісистка світу продовжує радувати вболівальників: молода і перспективна тенісистка здобула чергову перемогу на турнірі в Маямі.

Перша ракетка України Еліна Світоліна продовжує вдалі виступи на престиженом турнірі в американському Маямі.

19-річна українка вийшла у третій раунд змагань WTA Premier Sony Open Tennis з призовим фондом понад 5 мільйонів доларів. У матчі другого раунду Світоліна у трьох сетах обіграла 20-річну Ежені Бушар з Канади, посіяну під 18 номером- 1:6, 6:1, 6:2. Матч тривав 1 годину 38 хвилин.

Після невдалої першої партії українці вдалося зібратися, виявити справжню витримку і дотиснути суперницю у час, що залишився. Відзначимо, що це була третя очна зустріч між цими двома тенісистками. Тепер рахунок в особистих зустрічах між Світоліної і Бушар став 3-0 на користь нашої співвітчизниці.

Наступною суперницею Еліни стане чеська тенісистка Барбора Заглавова-Стрицова, що займає 64-й рядок світового рейтингу, повідомляє sapronov-tennis.org.

Зазначимо, що ще одна представниця України - 21-річна Надія Кіченок вибула з боротьби ще в першому раунді, прикро поступившись суперниці Елісон Ризик з США. Перебуваючи за крок до перемоги у матчі у другій партії (українка вела 6:1, 5:2), вона примудрилася програти 5:7, а потім склала зброю у наступному сеті.

Представники АТР Сергій Стаховський і Олександр Долгополов показали протилежні результати - Стаховський виліт, поступившись американцеві Сему Куэри, а Долгополов завдяки жеребкуванню вийшов у другий етап змагань, де зіграє з фіном Яркко Нієміненом. !zn

Читайте також:

Олександр Долгополов повернувся у топ-25 світового рейтингу, здійснивши прорив тижня

Українець Олександр Долгополов уперше в кар'єрі переграв тенісного короля Надаля

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі