Українець, який виступає у чемпіонаті Росії, пояснив партнерам, що на Майдані немає екстремістів

Поділитися
Українець, який виступає у чемпіонаті Росії, пояснив партнерам, що на Майдані немає екстремістів
Колишній динамівський захисник Тарас Михайлик, який виступає в московському "Локомотиві", намагається показати російським партнерам правдиву картину подій на Батьківщині: люди вийшли на Майдан, бо не могли миритися з дійсністю.

Колишній захисник збірної України і київського "Динамо" Тарас Михалик, який вже півсезону виступає у складі московського "Локомотива", вважає, що у зв'язку з останніми подіями на його Батьківщині, не може бути нічого страшнішого, ніж штовхнути людей до війни.

"Зрозуміло, що перші думки зараз не про футбол, а про Україну. Я не хочу її поділу. Хочу, щоб все було мирно. Виходить, домагалися свого, а зараз країну почали ділити на Захід і Схід, Північ та Південь. І так вже стільки людей загинуло, зникло, постраждало - а політики на людських жертвах вирішують свої питання", - вважає Михалик.

"Я за те, щоб Україна була єдиною - із Кримом, Львовом, Донецьком, а не кожен сам по собі", - висловив свою позицію 30-річний футболіст.

За його словами, він як може намагається пояснити росіянам, які грають з ним в одній команді, що на Майдані люди стояли за своє світле майбутнє, а те, що про Україну показують на російських каналах - неправда.

"Тому що, якщо дивитися тільки з одного боку, який подають російські канали, вийде, що в Україні одні екстремісти і фашисти. Зачекайте! Бізнесмени або айтішники, молоді і літні люди, які вийшли на Майдан, - це екстремісти? Людей дістала ця ситуація. Просто так вони б не вийшли. "Ну так, так", - кивають партнери. Вони мене просили показати їм українські канали і ролики, які я знайшов на Youtube. Дивилися і розуміли - не все так однозначно...", - розповів Михалик.

Нагадаємо, що влітку 2013 року "Динамо" надало Тарасу Михалику статус вільного агента: після восьми сезонів у Києві, він перестав потрапляти в основний склад і прийняв рішення продовжити кар'єру у московському "Локомотиві". Всього на рахунку Михайлика 188 матчів у динамівській футболці. Також він зіграв 32 поєдинки у збірній України. !zn

Читайте також:

Сімферопольська "Таврія" продовжує роботу у штатному режимі

Ультрас засудили донецьких уболівальників, що освистали хвилину мовчання за загиблими у Києві (відео)

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославського з проханням врятувати команду

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі