Українець Стаховський вийшов у чвертьфінал тенісного турніру в Роттердамі

Поділитися
Українець Стаховський вийшов у чвертьфінал тенісного турніру в Роттердамі Стаховський вийшов у чвертьфінал престижного турніру © hahasport.com
Досить впевнено 28-річний киянин виграв два поєдинки на престижному турнірі в Нідерландах. В 1/4 фіналу його чекає серйозне випробування.

Український тенісист Сергій Стаховський вперше у своїй кар'єрі вийшов до 1/4 фіналу турніру ATP-500 в голландському Роттердамі.

У матчі другого раунду українцю знадобилося трохи більше однієї години, щоб 47-ю ракетку світу австрійця Домініка Тіма 6:1, 6:3. Українець здобув перемогу в геймі на прийомі, реалізувавши 6-й матчбол. На рахунку Сергія 9 ейсів і 1 подвійна помилка. За матч Стаховський відіграв 6 брекпойнтов - всі вони припали на другий гейм другого сету.

Нагадаємо, що в першому раунді Стаховський, також у двох сетах, здолав іспанця Марселя Гранольєрса.

Наступний суперник Стаховського, який на сьогоднішній день займає 69-е місце в рейтингу АТР, визначиться в матчі між Сімоне Болелли з Італії і другою ракеткою турніру канадцем Мілошем Раоничем.

Додамо, що в минулому сезоні Стаховський зупинився в Роттердамі в першому ж колі. На минулому тижні українець брав участь у турнірі в хорватському Загребі, однак вилетів у другому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі