Українець Сіллах проведе бій проти росіянина в Москві

Поділитися
Українець Сіллах проведе бій проти росіянина в Москві Сіллах може завоювати другорядний пояс © boxnews.com.ua
Важковаговик проводить підготовку до поєдинку за титул.

2 червня в Москві відбудеться бій українського боксера Ісмаїла Сіллаха проти росіянина Максима Власова. На кону стоятиме пояс чемпіона Євразії за версією WBC в першій важкій вазі.

Зараз Сіллах проводить підготовку в рамках тренувального табору, який організовано в Алушті.

"Мені пощастило, що в моєму тренувальному таборі опинився Рахім Чахкіев, з яким ми провели два місяці в Лос-Анджелесі в різних залах. В даний час готуюся в Криму, в Алушті. У нас є кілька спаринг-партнерів, схожих на Макса, високі, зі схожою технікою. Все йде дуже добре, і мені не потрібно буде приїжджати за тиждень до бою для акліматизації. Я вже тренуюся в Росії, в тому ж часовому поясі, де і планується бій. Робота йде повним ходом", - прокоментував тренувальний процес український екс-претендент на титул чемпіона світу.

Свій останній бій уродженець Запоріжжя провів 31 жовтня минулого року в Кривому Розі проти грузина Георгія Тевдорашвілі, нокаутувавши суперника у першому раунді.

Варто відзначити, що в листопаді 2013 року Сіллах боровся за чемпіонський пояс за версією WBO, але був нокаутований у другому раунді росіянином Сергієм Ковальовим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі