Українець Сенченко відправив суперника в нокаут і завершив кар'єру

Поділитися
Українець Сенченко відправив суперника в нокаут і завершив кар'єру Сенченко провів 39 боїв у профі © Hatton Promotions
Екс-чемпіон світу за версією WBA поставив гарну крапку в своїй кар'єрі на професійному рингу.

Український боксер В'ячеслав Сенченко, який з 2009-го по 2012-й роки володів поясом чемпіона світу за версією WBA в напівсередній ваговій категорії, 17 липня завершив свою кар'єру. В рамках вечора боксу, який пройшов у Києві, українець провів свій останній бій на профі-рингу.

38-річний Сенченко завершив кар'єру дуже впевнено: у п'ятому раунді наш боксер нокаутував представника Естонії Сергія Меліса. Цей поєдинок став 39-м для Сенченка на профі-рингу: 37 перемог (25 нокаутом) і 2 поразки.

Тепер Сенченко планує зосередитися на тренерській кар'єрі. "Зараз підробляю тренером, і думаю продовжувати займатися цим після завершення кар'єри. В даний момент я працюю в комерційному клубі, але у мене є і три боксера-професіонала, які вже будуть виступати на серйозному рівні. У мене є мета – щоб мої хлопці виступали і здобували титули", - сказав боксер в інтерв'ю XSport.ua.

Нагадаємо, Сенченко дебютував у профі в 2002 році. У квітні 2009-го українець став чемпіоном світу за версією WBA, перемігши у поєдинку за титул свого співвітчизника Юрія Нужненка. Втратив пояс Сенченко в четвертому захисті, програвши на "Донбас Арені" британцеві Полу Маліньяджі технічним нокаутом.

Читайте також: Наступним суперником Усика стане південноафриканський "Ураган"

Слідом Сенченко провів один з найвідоміших своїх боїв - з британцем Ріки Хаттоном, нокаутувавши його в Англії у 9-му раунді рейтингового поєдинку. Хаттон після цього поєдинку завершив кар'єру. А Сенченко в останній раз перед прощальним боєм виходив на ринг 22 листопада минулого року в Броварах, де здолав за очками угорця Ласло Тота.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі