Українець провів перший матч у Літній лізі НБА

Поділитися
Українець провів перший матч у Літній лізі НБА Кравцов зіграв 15 хвилин © nba.com
В'ячеслав Кравцов намагається повернутися в найсильніший баскетбольний чемпіонат планети.

Український центровий В'ячеслав Кравцов провів перший матч у складі "Мілуокі Бакс" в рамках Літньої Ліги НБА. Українець взяв участь в грі проти "Нью-Орлеан Пеліканс".

За 15 хвилин, проведених на майданчику, Кравцов набрав лише 2 очки (1/1 з гри), зробив один підбір, один блок-шот і одну втрату. При цьому українець, який сподівається повернутися в НБА, встиг п'ять разів сфолити. А команда Кравцова поступилася супернику з рахунком 89:101.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Євген Мурзін зазначив, що через участь в Літній лізі НБА Кравцов не встигне на початок зборів національної команди, які стартують в Южному 20 липня.

Читайте також: Україна отримала запрошення до нового турніру ФІБА-Європа - ЗМІ

У Літній лізі зіграє також центровий "Фінікса" Олексій Лень. Відзначимо, що головний тренер аризонського клубу Джефф Хорнасек заявив, що Лень не втратить ігровий час через приход в команду досвідченого гравця на його позицію (Тайсона Чендлера). За словами Хорнасека, на деяких відрізках гри Чендлер і Лень будуть грати разом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі