Українець Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO

Відео
Поділитися
Українець Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO Василь Ломаченко успішно провів четвертий поєдинок на профірингу © toprank.com
Василь Ломаченко не залишив шансів своєму суперникові Чонлатаріну Пирийяпиньйо з Таїланду. Нокаутувати опоненту українському чемпіону завадила лише травмована ударна ліва.

Український боксер Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів одоле тайця Чонлатаріна Пірійяпіньйо, захистивши свій титул чемпіона світу у напівлегкій вазі за версією WBO.

Суддівські записки після 12 раундів матчу в Макао показали розгромний рахунок 120-107 на користь українського боксера.

Це була перша обов'язковий захист титулу для Ломаченко. Нагадаємо, що двобій українця пройшов у рамках боксерського вечора, основною подією якого був поєдинок між суперзіркою Менні Пакьяо та американцем Крісом Алджієрі.

Ломаченко пішов у наступ з першого ж раунду, відразу ж позначивши свою перевагу, а також показавши чудову готовність до поєдинку. Часом тайцу доводилося дуже важко під швидкими серіями Ломаченко. Як, приміром, в четвертому раунді, коли лівий боковий українця відправив Чонлатаріна на настил рингу. Але він піднявся, проте в подальшому лише болю у руці у Ломаченко не дозволили боксеру з Таїланду опинитись і в нокауті.

Коли Ломаченко вказав своєму кутку на проблеми з рукою, бій продовжився, і всупереч очікуванням, що у 26-річного боксера з Білгород-Дністровського можуть виникнути проблеми, таєць продовжив відчувати на собі його блискавичні удари. Поступово справа дійшла до чемпіонських раундів, де Пирийяпиньйо відчув, що сили залишають його, Ломаченко ж продовжував диктувати свої умови. Ні у кого не виникало сумнівів, кому ж суддя в ринзі підніме в результаті руку.

Статистика поєдинку показала, що Ломаченко викинув 1006 ударів за свого суперника, показавши при цьому точність у 37 відсотків, тоді як Чонлатарн показав лише 18-відсоткову точність при 471 ударі.

Додамо, що в основному поєдинку вечора в Макао Пак'яо не залишив шансів Алджиери, знову показавши, що поки рано відправляють на відпочинок.

Поки не повідомляється, що ж насправді сталося з рукою Ломаченко, однак, судячи з усього, українцю доведеться деякий час провести в медичних центрах, щоб повністю вилікувати травму. Благо у його американських промоутерів - великі можливості. Вже після одужання і буде відомо, з ким же ще зустрінеться українець.

Читайте також: Василь Ломаченко запропонував змінити систему світового професійного боксу

15 листопада український чемпіон Володимир Кличко нокаутував у п'ятому раунді нелегкого бою болгарина Кубрата Пулєва і успішно захистив титул за версією IBF в суперважкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі