Українцю Гвоздику знадобилося менше двох раундів, щоб нокаутувати суперника

Відео
Поділитися
Українцю Гвоздику знадобилося менше двох раундів, щоб нокаутувати суперника Олександр Гвоздик відправив Кору Каммінгса в нокаут у другому раунді © toprank.com
Олександр Гвоздик вперше в своїй професійній кар'єрі зустрівся з таким досвідченим боксером, як Корі Каммінгс. Однак він гідно пройшов випробування.

Український боксер-проспект Олександр Гвоздик гідно пройшов перше в кар'єрі випробування, нокаутувавши у другому раунді американця Кору Каммінгса. Поєдинок відбувся в американському Блумфилде (Колорадо) в андеркарді поєдинку Брендон Ріос - Майк Альварадо.

На протязі всього 8-раундового матчу Гвоздик домінував над суперником, не давши йому ні єдиного шансу на успіх. На початку другої 3-хвилинки українець провів блискавичну атаку, відправивши Каммінгса в нокдаун. Втім, американець відомий тим, що добре тримає удар, тому він продовжив протистояти Гвоздику. Хоча, як виявилося, це вже було не протистояння, а побиття. Незабаром, після ще одного падіння Каммінгса (Гвоздик дістав суперника біля канатів правим прямим) рефері зупинив таки-бій, зафіксувавши перемогу 27-річного харків'янина.

Таким чином, Гвоздик здобув п'яту перемогу на профірингу. По всій видимості, в найближчі півроку він проведе ще декілька боїв, після чого зможе претендувати на місце в топ-10 світових рейтингів.

За результатами опитування експертів телеканалу ESPN, нокаут Володимира Кличка в матчі з Кубратом Пулєвим визнаний найкрасивішим в 2014 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі