Українці зібрали комплект медалей на етапі Кубка світу з плавання у Москві

Поділитися
Українці зібрали комплект медалей на етапі Кубка світу з плавання у Москві Говоров взяв "золото"
Андрій Говоров, Дар'я Степанюк і Дар'я Зевіна стали призерами першого етапу Кубка світу.

На першому етапі Кубка світу з плавання, який проходить в Москві, українці завоювали три медалі, причому зібрали весь комплект: "золото", "срібло" та "бронзу".

Золоту медаль виграв Андрій Говоров на дистанції 50 метрів батерфляєм. Українець показав результат 23,30 секунди, випередивши американця Тіма Філіпса (23,55) і росіянина Євгенія Сєдова (23,59).

Також нагороди Україні принесли дві плавчині: Дар'я Степанюк в запливі на дистанції 50 метрів вільним стилем з часом 25.10 завоювала срібну медаль, а Дар'я Зевіна показала результат 2:11.78 на двохсотметрівці брасом, що принесло їй "бронзу".

Зазначимо, що Кубок світу нинішнього сезону проводиться на довгій воді, а не в 25-метровому басейні, як було раніше. Міжнародна федерація плавання внесла такі зміни у зв'язку з тим, що 2015-й є предолимпийским, і для багатьох збірних етапи Кубка світу стануть кваліфікаційними для участі в Іграх в Ріо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі