Українці завоювали четверту золоту медаль на чемпіонаті Європи з водних видів спорту

Поділитися
Українці завоювали четверту золоту медаль на чемпіонаті Європи з водних видів спорту Український дует став першим © facebook.com
"Золото" в скарбничку збірної принесли стрибуни у воду.

Україна завоювала четверту золоту медаль на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, який проходить в Лондоні. "Золото" виграв український змішаний дует у складі Юлії Прокопчук та Максима Долгова.

Українці здобули перемогу в стрибках з десятиметрової вишки. Прокопчук і Долгов завершили виступи з результатом 323,70 бали. На другому місці завершили змагання британці Джорджія Уорд і Лі Меттью (318.24 бали). "Бронзу" завоював російський дует Юлія Тимошиніна/Микита Шлейкер (307.68).

Таким чином, в активі української збірної вже чотири золоті медалі. Раніше на першу сходинку п'єдесталу піднімалися стрибуни у воду Ілля Кваша і Юлія Прокопчук, а також команда синхроністок.

Читайте також: Українські синхроністки завоювали "срібло" на чемпіонаті Європи

Всього ж в активі України 15 медалей: 4 золотих, 8 срібних і 3 бронзових. У загальному заліку українці поступаються тільки Росії, у якої 10 золотих медалей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі