Українці Долгополов і Марченко залишили Ролан Гаррос

Поділитися
Українці Долгополов і Марченко залишили Ролан Гаррос Ілля Марченко залишив French Open © Теннисный портал Украины
Українські тенісисти по-різному провели матчі першого кола Відкритого чемпіонату Франції, але в підсумку поступилися дорогою суперникам.

Українське представництво на другому в сезоні турнірі серії Великого Шолома зменшилася: після третього ігрового дня змагання залишають Олександр Долгополов і Ілля Марченко. Обидва тенісиста спромоглись нав'язати боротьбу опонентам, але в підсумку програли.

Марченко в напруженому п'ятисетовому матчі втратив перемогу над Карлосом Берлоком з Аргентини. 27-річний українець виграв дві перші партії 6:4 і 6:3, однак незабаром суперник зумів переломити хід боротьби і відновив рівновагу. П'ята, вирішальна партія стала провальною для Марченка - 2:6.

Долгополов грав з колись міцним Ніколасом Альмагро, який в 2012 році доходив до 1/4 фіналу French Open. Але і зараз, після того, як з-за операції іспанець був змушений пропустити більшу частину сезону-2014, він показав, що на грунті Ролан Гаррос він виглядає дуже впевнено. Долгополову вдалося взяти лише один сет, а в четвертому у нього була можливість повернутися в боротьбу. Однак упущений сет-бол на тай-брейку поставив хрест на останній шанс. Підсумковий рахунок- 3:6, 6:2, 4:6, 6:7 (6).

Читайте також: Джокович вийшов у півфінал турніру в Майамі після перемоги над українцем Долгополовим

Таким чином, на Відкритому чемпіонаті Франції залишилося лише двоє українських тенісистів - Еліна Світоліна і Сергій Стаховський. 27 травня вони зіграють з Юлією Путівцев з Казахстану і Стівом Джонсоном США відповідно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі