Україна зіграла внічию зі Словаччиною у відборі до Євро-2016

Поділитися
Україна зіграла внічию зі Словаччиною у відборі до Євро-2016 Збірна не змогла перемогти © ФФУ
Підопічні Михайла Фоменка не зуміли здобути таку важливу перемогу на виїзді.

Сьогодні, 8 вересня, в Жиліні відбувся поєдинок збірних України і Словаччини в рамках восьмого туру відбору до чемпіонату Європи-2016, який відбудеться у Франції.

Підопічні Михайла Фоменка з перших хвилин зустрілися з жорсткими діями у відборі від словацьких опонентів. Як результат - практично в два рази більше фолів зробили господарі поля. Найреальніший шанс забити єдиний м'яч не використав Євген Коноплянка. Українець з "Севільї" на десятій хвилині увійшов у штрафну суперника і пробив низом поруч зі штангою.

У словаків до забитого голу близько був Хамшик, який пробив у першому таймі під поперечину, але П'ятов врятував ворота. На 74-й хвилині Артем Кравець прорвався до воріт словаків, проте пробити точно в оточенні захисників не вдалося.

Таким чином, нульова нічия подарувала словакам можливість зберегти дистанцію від України у три очки, а команда Михайла Фоменка тепер повинна перемагати македонців та іспанців, і сподіватися на осічку підопічних Яна Козака.

Словаччина - Україна-0:0

Словаччина: Козачик, Пекарік (Салата, 51), Шкртел, Губочан, Гьомбер, Куцка, Печовський, Мак (Стох, 84), Хамшик, Дюріш, Віттек (Якубко, 66)

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Рибалка, Ярмоленко, Ротань, Коноплянка, Кравець (Гладкий, 90+1)

Попередження: Хамшик, Гьомбер - Рибалка, Коноплянка, Степаненко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі