Україна завоювала дві "бронзи" на чемпіонаті Європи з карате

Поділитися
Україна завоювала дві "бронзи" на чемпіонаті Європи з карате Призерами стали Серьогіна и Горуна © XSport.ua
Українські спортсмени здобули нагороди континентальної першості.

В іспанській Гвадалахарі на чемпіонаті Європи з карате українці Аніта Серьогіна (до 61 кг) та Станіслав Горуна (до 75 кг) завоювали бронзові медалі.

Серьогіна по ходу турніру пройшла ірландка Сару О'Донован (2-0), швейцарку Номі Корнфелд (0-0), македонку Наташу Стефановську (1-0). Потім українка в півфіналі програла туркені Кован Мерві (0-2). У поєдинку за "бронзу" українська каратистка перемогла француженку Філіпу Гвендолін (3-1).

Горуна пройшов румуна Йонут Іпатій (2-0), іспанця Ібанес Саенча-Торре Родріго (3-0), грузина Генрі Векуа (4-1). Потім в півфіналі він розгромно програв легендарному азербайджанцеві Рафаелю Агаєву (1-5). У поєдинку за "бронзу" львів'янин переміг боснійця Юсуфа Сулича (9-1).

Відзначимо, що українці Анжеліка Терлюга (до 55 кг), Анастасія Степашків (від 68 кг) і Різван Талібів (від 84 кг) програли свої поєдинки за "бронзу".

Нагадаємо, що на торішньому чемпіонаті Європи в Сербії Україна завоювала три медалі. Анжеліка Терлюга принесла Україні єдину золоту медаль, а у категорії до 61 кг срібну нагороду команді принесла Аніта Серьогіна. У чоловіків Станіслав Горуна завоював "бронзу" у ваговій категорії до 75 кг.

Раніше повідомлялося про те, що Терлюга і Горуна принесли Україні два "золота" турніру з карате в Китаї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі