Україна завоювала два "золота" на чемпіонаті Європи з водних видів спорту

Поділитися
Україна завоювала два "золота" на чемпіонаті Європи з водних видів спорту Прокопчук взяла "золото" © twitter.com
Всього синхроністки і стрибуни у воду виграли чотири медалі в п'ятий день змагань.

Українські спортсмени завоювали ще чотири медалі на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, який проходить в Лондоні. За підсумками п'ятого дня виступів скарбничка збірної поповнилася двома золотими нагородами.

Дует Лоліти Ананасової і Анни Волошиної виграв "срібло" у технічній програмі (91,7249), поступившись лише росіянкам Наталії Іщенко та Світлані Ромашиній (95,1900). До трійки увійшли італійки Лінда Черруті і Костанца Ферро (88,3564).

Команда синхроністок здобула перемогу в довільній програмі, де не виступали головні фаворити змагань росіянки. В активі збірної висока оцінка - 94,0000, яка дозволила обійти італійок (91,2333) та іспанок (89,6667). Варто зазначити, що нинішнє покоління синхроністок вибороло вже друге "золото" - перше було в 2014-му році у фіналі комбінації.

Ще одну золоту медаль збірній принесла Юлія Прокопчук, підкоривши 10-метрову вишку. Українка набрала 385,90 бали за п'ять спроб, зумівши обійти двох британок Тоню Кауч і Джорджию Уорд з відчутним відривом (352,70 і 325,05). Заключною медаллю дня стала "бронза" від Іллі Кваші й Олександра Горшковозова, які стрибали з триметрового трампліну. Переможцями без шансів для конкурентів стали британці (456,81), а за друге місце український дует боровся з росіянами, але поступився - Кваша і Горшковозов набрали 439,86 бали і відстали від суперників на шість пунктів.

Читайте також: Українці виграли ще чотири медалі на чемпіонаті Європи з водних видів спорту

Таким чином, на рахунку української збірної на чемпіонаті Європи вже чотирнадцять медалей: 3 золотих, 8 срібних і 3 бронзові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі