Україна впевнено обіграла Словенію у Львові

Поділитися
Україна впевнено обіграла Словенію у Львові Українці двічі забили і не пропустили © football.ua
Команда Михайла Фоменка зробила вагомий крок до чемпіонату Європи-2016.

Сьогодні, 14 листопада, збірна України обіграла Словенію в рамках плей-офф до Євро-2016, який пройде у Франції. Українці забили два м'ячі і фактично не залишили супернику жодного шансу на взяття воріт П'ятова.

Українці з перших хвилин почали тиснути на суперника, що призвело до відносно швидкого голу: після розіграшу кутового Коноплянка навісив з лівого флангу у воротарський майданчик, звідки Ханданович виніс м'яч на Ярмоленка - вінгер на замаху прибрав з дороги одразу трьох захисників і пробив в дальній нижній кут воріт. Господарі могли забивати ще двічі до перерви, але після дальнього удару Рибалки і головою від Гармаша сейви здійснював Ханданович.

У другому таймі одна з перших атак України знову призвела до забитого м'яча. Ярмоленко віддав пас у штрафну на Федецького, який прострілив у воротарський - Селезньов відправив м'яч фактично в порожні ворота. Словенці рідко йшли в атаку і жодного разу не влучили в рамку воріт П'ятова, проте кілька разів Новакович і Ілічіч були близькі до удару з небезпечної позиції, але в останній момент Хачеріді та інші захисники здійснювали вдалі підкати.

Ще два м'ячі у другій половині зустрічі повинні були забивати підопічні Фоменко, але знову на боці словенців було везіння і майстерність воротаря. Спочатку Сидорчук навісив на Гармаша, а Денис розстрілював Хандановіча, який продемонстрував неймовірну реакцію, після чого Селезньов скористався помилкою захисників, вийшов на ворота і катнув м'яч у дальній кут, але гостей врятувала штанга.

Україна - Словенія - 2:0
Голи: Ярмоленко, 23, Селезньов, 54

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Сидорчук, Гармаш (Малиновський, 80), Ярмоленко (Караваєв, 90+1), Селезньов (Кравець, 84), Коноплянка

Словенія: Ханданович, Бречко, Іліч, Цесар, Йокіч, Куртіч, Крхін, Кампль, Ілічіч (Безьяк, 63), Бірса (Печнік, 72), Новаковіч (Любиянкіц, 90)

Попередження: Селезньов, Хачеріді, Ракицький - Новакович, Крхін.

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться в Мариборі 17-го листопада.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі