Україна отримала запрошення до нового турніру ФІБА-Європа - ЗМІ

Поділитися
Україна отримала запрошення до нового турніру ФІБА-Європа - ЗМІ ФІБА-Європа готова прийняти один український клуб © FIBA Europe
Южненський "Хімік" може поборотися за 250 тисяч євро призових.

ФІБА-Європа запропонувала Федерації баскетболу України одне місце в новому євротурнірі, який зараз створюється організацією. Як стало відомо сайту "Планета баскетбол", Україна отримала гарантію участі в основній стадії турніру. До 17-го липня ФБУ повинна оповістити ФІБА-Європа про те, яка з команд вирішить у ньому зіграти.

Відзначається, що, скоріш за все, цією командою стане южненський "Хімік", який раніше відмовився від участі в Єврокубку через заборону проводити домашні матчі в Україні.

Планується, що в основному раунді турніру зіграють 64 клуби. Командам належить пройти два групових турніру, після чого - раунди плей-офф та Фінал чотирьох. Обов'язковою умовою для участі у змаганнях є відсутність заборони на реєстрацію нових гравців, а також можливість оплатити скромний внесок у розмірі 10 тисяч євро. Переможець турніру, до речі, отримає 250 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше були опубліковані списки учасників Євроліги і Єврокубку, в яких не виявилося жодної з українських команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі