Україна може отримати технічні поразки в іграх з Португалією і Люксембургом - ЗМІ

Поділитися
Україна може отримати технічні поразки в іграх з Португалією і Люксембургом - ЗМІ Мораес отримав українське громадянство 18 березня © ФФУ
Все через натуралізацію Мораеса.

Жуніор Мораес може не відповідати вимогам ФІФА до натуралізованих спортсменів, передбачає португальське видання Mais Futebol, посилаючись на те, що бразилець не жив в Україні безперервно протягом 5 років.

Видання зв'язалося з португальським суддею CAS Ногейра да Рошей, який підтвердив, що в цьому випадку повинна застосовуватися Стаття 7 статуту ФІФА "Отримання нового громадянства", в якій мовиться "Спортсмен жив безперервно мінімум п'ять років після досягнення 18-річчя на території відповідної асоціації".

Відзначимо, що Мораес знаходився в донецькому "Металурзі" в 2011 року, потім провів сезон в софійському ЦСКА. З липня 2012 по лютий 2017 року виступав в Україні за "Металург" і "Динамо", після чого відправився в короткострокову оренду в китайський "Тяньцзінь Цюаньцзянь". З літа 2017 Жуніор знову грає в Україні.

Бразилець отримав українське громадянство 18 березня, був викликаний в збірну 19, 22 березня вийшов на заміну в матчі проти Португалії (0:0), а 25 березня вперше зіграв в основі національної збірної - проти Люксембургу (2:1).

Люксембург - Україна 1:2: огляд матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі