Україна - Іспанія: Фоменко впевнений, що суперник знайде мотивацію, Дель Боске чекає на важку гру

Поділитися
Україна - Іспанія: Фоменко впевнений, що суперник знайде мотивацію, Дель Боске чекає на важку гру Дель Боске в України виділив фланги і центрфорварда © ФФУ
Головні тренери української та іспанської збірних поділилися своїми очікуваннями від матчу кваліфікації Євро-2016.

У заключному матчі групового етапу відбору на Євро-2016 збірна України 12 жовтня в Києві буде приймати збірну Іспанії. Перемога в цьому матчі подарує українській команді шанси на пряму путівку на чемпіонат Європи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко пообіцяв, що його підопічні зроблять висновки після не самої вдалої гри у матчі проти Македонії. "Ми переглянули ту гру, повинні зробити правильні висновки. У тому матчі у нас були хороші моменти, але ми не змогли їх реалізувати. Обстановка, яка буде на стадіоні, не дасть хлопцям зіграти так, як у Македонії", - наводить слова Фоменка XSport.ua.

Також Фоменко впевнений, що іспанці, які вже вийшли на Євро, знайдуть в собі мотивацію на нічого не значущу для них гру: "А хто вам сказав, що Іспанія не буде вмотивована? Завтра з'являться чоловік п'ять, які замінять травмованих. Вони будуть користуватися тим шансом, який їм випав. Щоб у збірній хтось вийшов без мотивації, я такого не розумію".

Про мотивацію своїх підопічних перед грою говорив і головний тренер іспанської збірної Вісенте Дель Боске: "Нас буде мотивувати той факт, що ми зіграємо з сильним суперником. До того ж ми намагаємося перемагати в кожному матчі".

Крім того, наставник іспанської збірної висловив упевненість у тому, що матч буде складним: "Україна - хороша команда, яка дуже організовано діє в захисті. Ваші гравці не дають багато простору і ведуть боротьбу за м'яч на будь-якій ділянці футбольного поля. Виділив би флангових виконавців і центрфорварда. Очевидно, що матч у Києві буде дуже складним для нас, оскільки Україна буде до останнього боротися за шанс напряму потрапити на Євро-2016".

Читайте також: Збірна України обіграла Македонію і наздогнала в турнірній таблиці Словаччину

Матч Україна - Іспанія пройде на "Олімпійському". Поєдинок розпочнеться о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі