Україна - Іспанія: Фоменко пошкодував про втрачені моменти, Дель Боске побажав Україні вийти на Євро

Поділитися
Україна - Іспанія: Фоменко пошкодував про втрачені моменти, Дель Боске побажав Україні вийти на Євро Фоменко не має в чому дорікнути підопічних © ФФУ
Головні тренери української та іспанської збірних прокоментували матч в Києві.

Збірна України втратила можливість зачепитися за пряму путівку на Євро-2016, мінімально програвши у заключному матчі групового етапу кваліфікації збірній Іспанії. Головний тренер української команди Михайло Фоменко після матчу заявив, що його підопічні могли б домогтися кращого результату, але завадила погана реалізація.

"Шкода, що не реалізували сьогодні жодного моменту. Здорово зіграв воротар суперника. Бажано було б вирішити завдання виходу на чемпіонат Європи з першого кроку, щоб не брати участь в наступному етапі. Але життя таке, що будемо готуватися до наступних матчів плей-офф, - підкреслив Фоменко, - Ви всі бачили, якою "невмотивованою" була Іспанія. Вони можуть виставляти 3-4 рівних по силі склади. Ми чомусь вважаємо, що ми сильніше за всіх в Європі".

Також головний тренер української збірної прокоментував своє небажання впливати на хід гри замінами: "У нас що, сьогодні не було гольових моментів? Навіщо тоді міняти гравців? Якщо команда не створює за гру жодного моменту, тоді інше питання. Не думаю, що я можу пред'явити претензії хлопцям, що вони в чомусь не допрацьовували на поле".

У той же час головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске побажав українській збірній завоювати путівку до Франції. "Нам вже треба потихеньку готуватися до фінальної частини Євро-2016, і тому важливо було подивитися, в якій формі знаходяться футболісти, які у попередніх матчах участі не брали. Якщо збірна України буде грати так і надалі, то голи і результат обов'язково прийдуть. Сподіваюся зустрітися з цією командою у фінальній частині Євро-2016".

Крім того, Дель Боске виділив гру Коноплянки та Ярмоленка. "Українці мали багато гольових можливостей, особливо після флангових проходів Ярмоленка та Коноплянки. Проте в цих моментах класно зіграв наш воротар Де Хеа. Збірна України - дуже сильна команда, у складі якої виступають сильні виконавці. Насамперед, виділю Коноплянку і Ярмоленка - таких футболістів немає в жодної збірної", - наводить слова тренера іспанців Footboom.com.

Нагадаємо, єдиний гол у матчі Україна - Іспанія був забитий у першому таймі. Його автором став іспанський захисник Маріо Гаспар.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі