Україна - Грузія: анонс, де дивитися матч 9 червня

Поділитися
Україна - Грузія: анонс, де дивитися матч 9 червня Збірна України готується до Люксембургу
Сьогодні, 9 червня, збірна України проведе контролььный матч з Грузією в рамках підготовки до відбірної зустрічі на чемпіонат Європи-2016 проти Люксембургу.

Зараз, нагадаємо, підопічні Михайла Фоменка знаходяться на зборі в австрійському Лінці. Команда прибула туди 6 червня.

Слід зауважити, що в обоймі національної команди на сьогоднішній день знаходяться всі основні футболісти. Хіба що з-за дискваліфікації на підготовку не полетів захисник "Дніпра" Артем Федецький. У команді знайшлося місце і для новачків. Вперше виклики отримали Максим Малишев та Павло Ксьонз. Не варто очікувати, що проти грузинської команди повний матч проведуть головні зірки дружини Фоменко - Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко. Тренерський штаб обов'язково подивиться кілька ігрових варіантів з участю максимальної кількості футболістів.

До цих пір не ясно, в якому стані знаходиться захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер, який отримав серйозне розсічення голови у фіналі Кубка України. У будь-якому випадку, захисник все-таки вирушив на збори і може з'явитися на полі, хоча ймовірність дуже мала.

Для грузинів цей товариський поєдинок також дуже важливий, адже через кілька днів команду чекає поєдинок з Польщею, а шанси на вихід з групи і так практично дорівнюють нулю.

Україна - Грузія

9 червня, вівторок, 20:55. Лінц, стадіон "Кунштрасен Линцер".

Пряма трансляція на каналі Україна і Футбол 2

Орієнтовні склади команд (версія Football.ua):

Україна: Бойко, Гусєв, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Тимощук, Рибалка, Ярмоленко, Сидорчук, Олійник, Кравець.

Грузія: Лорія, Кашія, Амісулашвілі, Двалі, Лобжанідзе, Махарадзе, Казаішвілі, Наваловскі, Кобахідзе, Мчелідзе, Окріашвілі.

Не зіграють: Мчелідзе (під питанням), Канкава, Кверквелія - Кучер, Федецький, Зозуля.


Нагадаємо, що зі збору в Австрії українці повернуться 13 червня, а вже на наступний день у Львові проведуть матч відбору на Євро-2016 проти збірної Люксембургу. У першому колі українці на виїзді обіграли Люксембург з рахунком 3:0, хет-трик зробив Андрій Ярмоленко. Додамо, що Фоменко назвав минулий сезон найкращим у кар'єрі Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі