Україна - Білорусь: анонс, де дивитися матч 5 вересня

Поділитися
Україна - Білорусь: анонс, де дивитися матч 5 вересня Коноплянка вперше зіграє за збірну після переходу в "Севілью" © ФФУ
Підопічні Михайла Фоменка продовжують боротьбу за путівку на Євро-2016 матчем проти північного сусіда.

5 вересня збірна України проведе відбірковий матч на чемпіонат Європи 2016 року проти Білорусі. Українці прийматимуть суперника на "Арені Львів".

Нагадаємо, після шести турів Україна займає третє місце у своїй відбірковій групі. Підопічні Михайла Фоменка набрали 12 очок і відстають на 3 очки від Іспанії і на 6 - від Словаччини. Для білорусів сьогоднішній матч - це останній шанс, щоб спробувати втрутитися в боротьбу за третю сходинку. У шести турах Білорусь набрала лише 4 очки і посідає четверте місце в групі.

Якщо Україна хоче виходити з групи напряму, минаючи необхідність грати в нефартовому для збірної плей-офф, то потрібно перемагати у двох найближчих зустрічах: не тільки Білорусь, але і Словаччину.

У першому колі українці, нагадаємо, на виїзді обіграли білорусів з рахунком 2:0. Дотиснути суперника вдалося лише наприкінці зустрічі, та й то перший м'яч у свої ворота відправив Мартинович, а вже на 92-й хвилині добив суперника Сидорчук. Всього ж команди зустрічалися одна з одною 8 разів: 4 перемоги України, 3 нічиї та 1 перемога Білорусі (у товариській зустрічі).

Напевно не буде простою і ця гра, що напередодні підкреслив Михайло Фоменко. Тим більше, що з моменту останньої зустрічі у Білорусі змінився головний тренер. Команду тепер очолює добре знайомий українським уболівальникам Олександр Хацкевич. Вже при ньому Білорусь здобула свою першу перемогу у відбірному турнірі, обігравши на виїзді Македонію. Експерти відзначають, що Хацкевич в кращу сторону перетворив гру білоруської збірної, яка могла зачепитися і за нічию у матчі з іспанцями, але пропустила один м'яч.

Українській збірній в цьому матчі не допоможе Сидорчук. Також на передматчевому тренуванні отримав пошкодження Селезньов, який на даний момент виглядає, мабуть, краще інших форвардів, які є в розпорядженні Фоменко. Він не зможе взяти участі у цьому матчі, а також у грі проти Словаччини.

Україна - Білорусь

Субота, 5 вересня, Львів, "Арена Львів", 19.00

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Тимощук, Ротань, Ярмоленко, Коноплянка, Кравець.

Білорусь: Жевнов, Бєгунов, Філіпенко, Мартинович, Шитов, Сіваков, Маєвський, Стасевич, Калачов, Глєб, Корніленко.

Арбітр - Ліран Ліані (Ізраїль)

Читайте також: Фоменко все-таки викликав Гладкого в збірну

Букмекери, нагадаємо, не сумніваються в успіху українців у майбутньому поєдинку. Коефіцієнт на перемогу України - 1,40, на нічийний результат - 4,45, а ось тріумф гостей, на думку фахівців букмекерських контор, оцінюється коефіцієнтом 9,00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі