УЄФА завів дисциплінарну справу на нападника "Шахтаря" Луіса Адріано

Поділитися
УЄФА завів дисциплінарну справу на нападника © faeri.ru
УЄФА завів дисциплінарну справу на бразильського нападника донецького "Шахтаря" Луїса Адріано у зв'язку з його поведінкою в матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з данським "Нордшелланд" у Копенгагені.

УЄФА завів дисциплінарну справу на бразильського нападника донецького "Шахтаря" Луїса Адріано в зв'язку з його поведінкою в матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з данським "Нордшелланд" у Копенгагені.

"У провину Луїсу Адріано ставиться порушення статті 5 дисциплінарного статуту УЄФА - "Принципи поведінки". Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА розгляне справу у вівторок, 27 листопада" ¸ - повідомляє в середу офіційний сайт УЄФА.

Як повідомлялося, 20 листопада "Шахтар" достроково вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з групи, в якій протистояв чинному володарю трофею "Челсі" і кращій команді Італії "Ювентусу". У вівторок донецький клуб обіграв у гостях "Нордшелланд" з рахунком 5:2.

- «Шахтар» достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, обігравши «Нордшелланд» з рахунком 5:2 (ВІДЕО)

На 24-й хвилині матчу "Нордшелланд" відкрив рахунок. "Шахтарю" дуже швидко вдалося відігратися, але це супроводжувалося скандалом. Арбітр віддав спірний м'яч Вілліану, який за принципом фейр-плей повернув його данцям, вдаривши на половину поля суперника. Але Луїс Адріано побіг за посланим у напрямку воріт м'ячем, в свою чергу захисники і воротар "Нордшелланд" зупинилися, і бразильський форвард "Шахтаря" відправив м'яч у ворота. Після з'ясування стосунків між футболістами і арбітром гол було зараховано.

За словами капітана "Шахтаря" Даріо Срни, команда вирішила після цього спеціально дати супернику забити в свої ворота, але півзахисник "гірників" Т.Степаненко не зрозумів рішення партнерів і відібрав м'яч у суперника. Незабаром після цього "Нордшелланд" таки забив у ворота гостей, але перед перервою "Шахтар" відігрався, а в другому таймі забив три голи і отримав перемогу. !zn

Читайте також:

Букмекери впевнені в тому, що «Шахтар» обіграє «Нордшелланд»

«Шахтар» вперше в сезоні зазнав поразки, а «Динамо» всуху програло «Металургу»

«Шахтар» обіграв «Металіст» з рахунком 2:0 (ВІДЕО)


«Шахтар» виграв 10-й матч поспіль у чемпіонаті України (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі