УЕФА запустив платформу, де можна продати виграні в лотерею квитки на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
УЄФА запустив офіційну платформу з перепродажу квитків на матчі фінального турніру ЄВРО-2012. Особи, що не матимуть змоги використати квитки, право на придбання яких вони виграли в лотереї, можуть перепродати їх за їх номінальною вартістю.

Прийом заявок на придбання квитків на матчі ЄВРО-2012 на UEFA.com тривав із 1 по 31 березня. За цей період уболівальниками з 206 країн світу було подано 12 149 425 запитів. Розподіл квитків відбувався за допомогою лотереї, тепер ті, кому не пощастило, зможуть придбати квитки в тих, хто не зможе ними скористатися. Продаж відбуватиметься в порядку черги.

«Це єдине уповноважене місце продажу квитків ЄВРО-2012. Вболівальникам краще не купувати квитки в інших місцях, адже їх там може не бути в наявності, як це буває зазвичай, або ж вони вважатимуться УЄФА недійсними через порушення правил реалізації. Платформу для перепродажу квитків заборонено використовувати для обміну перепустками на матчі між фанами»,- пише офіційний сайт УЕФА.

Покупець та продавець не контактуватимуть напряму. УЄФА виступатиме посередником через платформу, яка працюватиме до 1 березня 2012 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі