УЄФА вже продала 80% квитків на Євро-2012

Поділитися
© armor.kiev.ua
Станом на сьогодні, 80% квитків на матчі Євро-2012 вже викуплено. Про це в ексклюзивному коментарі інформаційному центру «Україна-2012» заявив голова Департаменту планування та продажу квитків УЄФА Педро Коррейя.

Чиновник також повідомив, що оплата квитків, які замовили уболівальники протягом березня 2011 року, триватиме максимум до кінця липня цього року.

Як зазначив П.Коррейя, оплата квитків - довготривалий процес. «Згідно з нашими прогнозами, оплата завершиться не пізніше кінця липня 2011-го. Станом на сьогодні 80% замовлень вже викуплено. Проте всі замовлені квитки вважають проданими», - пояснив чиновник УЄФА.

Він також додав, що процес оплати затягується не тільки з технічних, а й ментальних нюансів.

«По-перше, кожному клієнтові ми надаємо різні можливості розрахуватися за квитки, як йому зручніше. По-друге, впливає характер уболівальників. У разі оплати банківським переказом - все відкладають на останній день. Деякі, можливо, ще міркують: вигравши багато квитків, чи всі їм потрібні? По-третє, грає роль і технічна складова. УЄФА перевіряє всіх клієнтів, чи існує загроза перепродажу, виходу на чорний ринок», - пояснив фахівець.

За його словами, у разі несплати за замовлені квитки, вони підуть на повторний продаж через лотерею, яка відбудеться після жеребкування 2 грудня 2011-го.

«Невикуплені квитки отримають інші люди, які стоять у черзі. Ми визначили другу чергу з охочих, які отримають повідомлення про таку можливість. Слава Богу, є ще дуже багато охочих викупити квитки», - підкреслив П. Коррейя.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі