УЄФА визначиться із цінами на квитки на Євро-2012 цієї осені

Поділитися
УЄФА назве попередні ціни на квитки на матчі чемпіонату Європи з футболу-2012, який пройде в Україні і Польщі, восени нинішнього року. Про це у четвер, 12 серпня, повідомив генеральний секретар європейської футбольної асоціації Джанні Інфантіно.
УЄФА назве попередні ціни на квитки на матчі чемпіонату Європи з футболу-2012, який пройде в Україні і Польщі, восени нинішнього року. Про це у четвер, 12 серпня, повідомив генеральний секретар європейської футбольної асоціації Джанні Інфантіно. «Це буде одне з тих питань, які будуть обговорюватися в ході засідання наглядового комітету 21 вересня. На початку жовтня рішення комітету буде винесено на розгляд УЄФА, і відповідно до граничних строків воно буде затверджено перед турніром. Єдине, що можу сказати, що ціни, очевидно, будуть доступні навіть українцям», - повідомив він. Як очікується, продаж квитків на матчі Євро-2012 розпочнеться навесні 2011 року і буде здійснюватися виключно через інтернет. При цьому Джанні Інфантіно, який раніше у четвер відвідав Харків, повідомив, що задоволений станом аеропорту і стадіону в місті. При цьому він вказав, що у місцевих готелях поки недостатньо місць для розміщення гостей на Євро-2012. «Я вражений інфраструктурою міста, особливо аеропортом європейського рівня і прекрасним стадіоном, на якому можна проводити матчі світового масштабу», - сказав Інфантіно. У той же час, за його словами, належить ще багато зробити у сфері розміщення гостей Євро-2012 і логістики. «Ми очікуємо від місцевої влади реалізації всього запланованого. Скоро про Харків дізнаються в усьому світі. Я впевнений, що все задумане буде виконано, і в Україні буде велике свято футболу», - підкреслив генсек УЄФА. Делегація УЄФА на чолі з Джанні Інфантіно прибула до України в середу, 11 серпня. Напередодні представники союзу відвідали Львів і Донецьк, у четвер - Харків, а попереду у них візит до Києва.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі