УЄФА виділила 0,5 млрд євро на Євро-2012

Поділитися
УЄФА виділила 500 млн євро на проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році в Україні та Польщі. Про це сказав сьогодні, 16 серпня, директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

"Загальна інвестиція УЄФА у проведення турніру в Україні та Польщі становить десь орієнтовно 500 мільйонів євро", - сказав він.

За його словами, саме таку суму Європейський футбольний союз витрачає на проведення самого турніру, а також на залучення різних фахівців для того задля допомоги Україні та Польщі в проведенні Євро-2012 на найвищому рівні.

М. Лубківський також повідомив, що на НСК "Олімпійський" перший футбольний матч має відбутися 11 листопада, а, отже, до цього часу стадіон уже має бути відкритий. У цей день заплановано матч між збірними України та Німеччини.

За даними ЗМІ, проведення Євро-2012 коштуватиме Україні мінімум 3,75 млрд доларів, що складає близько 10% державного бюджету на поточний рік. При цьому Польща витратить у десять разів більше - 35,6 млрд доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі