УЄФА: В Україні немає «чорного» ринку квитків на Євро-2012

Поділитися
© uefa.com
В Україні немає проявів явних ознак «чорного» ринку, пов'язаного зі спекуляціями з квитками на матчі чемпіонату. Про це заявив операційний директор Євро-2012 Мартін Каллен.

Відповідаючи на питання про те, чи аналізувалася ситуація з «чорним» квитковим ринком у нашій країні, пан М.Каллен повідомив, що в Україні таких спроб було небагато, а в інших країнах, Європі, США, було зафіксовано випадки, коли на сайтах пропонувалися квитки на матчі Євро-2012.

«Насправді у них немає і не може бути тікетів. Тому, всі ці сайти йдуть на обман, і вболівальник, скориставшись їхніми послугами тільки програє. Тому ми постійно нагадуємо, що придбати квитки можна виключно на офіційному сайті УЄФА, інших варіантів немає», - зазначив він.

М.Каллен зазначив, що «чорний» ринок, як правило, спеціалізується на резонансних квитках - матч-відкриття, фінал, або ж ігри ключових команд. «Якщо немає квиткового ажіотажу і резонансу серед футбольних фанів, відповідно немає і пропозиції на чорному ринку», - пояснює чиновник УЄФА.

Нагадаємо, на веб-сайті УЄФА на купівлю 600 тис. квитків зареєструвалися понад 12 млн осіб, майже 90% з них з України та Польщі.

Таким чином, уболівальники отримають 40% всіх квитків на матчі чемпіонату, а інші будуть розподілені європейською та національними футбольними федераціями організаторів Євро-2012.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі