УЄФА стурбований тим, що вболівальники на Євро-2012 не зможуть доїхати до Львівського стадіону

Поділитися
Львів до Євро-2012 має вирішити питання з дефіцитом транспортного парку міста, щоб забезпечити злагоджене управління потоками уболівальників і цільових груп УЄФА. Про це заявив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський за результатами засідання робочої групи з управління стадіонами, яка інспектує на цьому тижні українські приймаючі міста.

"УЄФА вкотре відзначає, що через віддаленість "Арени Львів" від центральної частини міста та аеропорту, а також відсутність належного сполучення Львова з Трускавцем, дефіцит транспортного парку міста та стан рухомого складу ставить під загрозу злагоджене управління потоками уболівальників і цільових груп УЄФА у місті", - сказав М.Лубківський.

"Якщо в Києві чи Харкові пасажиропотоки у матчеві дні суттєво буде розвантажувати метрополітен через розташування спортивних арен у центральних частинах міста, то у Львові проблема переміщення вболівальників та цільових груп УЄФА повинна бути вирішена виключно через поповнення рухомого складу міста", - пояснив він.

Як повідомлялося, 19 жовтня почався продаж квитків на відкриття стадіону.

На урочистому відкритті «Арени Львів» виступить американська поп-виконавиця Анастейша та українська співачка Руслана. Вся церемонія відкриття триватиме 1 годину 45 хвилин. Захід розпочнеться о 19.30. Трансляцію забезпечить ТРК «Україна».

15 листопада на львівському стадіоні буде зіграно перший матч між збірним України та Австрії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі