УЄФА попереджає про спекуляції квитками на ЄВРО-2012

Поділитися
УЄФА - єдиний та виключний володар прав на здійснення продажу квитків на матчі УЄФА ЄВРО-2012™. На цьому наголосив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

УЄФА - єдиний та виключний володар прав на здійснення продажу квитків на матчі УЄФА ЄВРО-2012™. На цьому наголосив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

У заяві йдеться про те, що нещодавно УЄФА стало відомо про певну несанкціоновану діяльність, пов’язану із продажами квитків та пакетів корпоративної гостинності, зокрема у приймаючих країнах, Польщі та Україні. Зокрема, організації-зловмисники пропонують придбати пакети корпоративної гостинності на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, не маючи ані права на це, ані жодних квитків, що вони пропонують для продажу. Більше того, неіснуючі квитки пропонуються за суттєво завищеними цінами.

За словами Мартіна Каллена, завдяки централізації процесу продажу всіх видів квитків УЄФА може забезпечити найнижчі ціни на ринку. «Надзвичайно важливо, щоб вболівальники та компанії знали, що квитки та пакети корпоративної гостинності можна придбати лише безпосередньо через УЄФА. Жодна інша організація не має квитків у своєму розпорядженні. Тому ми настійно рекомендуємо не піддаватися спокусі придбати квитки в інших організацій, оскільки зрештою вам буде просто відмовлено у праві входу на стадіон під час індивідуального контролю на вході до спортивної арени», - зазначив операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен.

«Ми хочемо захистити інтереси вболівальників та компаній, тому, централізуючи процес продажу квитків, ми забезпечуємо наявність квитків за найбільш помірними цінами», - пояснив він.

Мартін Каллен ще раз нагадав, що квитки для вболівальників надійдуть до продажу у березні 2011 р., а продаж пакетів корпоративної гостинності розпочнеться у квітні 2011 р.

Компанії, зацікавлені у придбанні пакетів корпоративної гостинності на матчі УЄФА ЄВРО-2012™, можуть вже зараз сповістити про таку зацікавленість, надіславши електронного листа на адресу hospitality.euro2012@uefa.ch, а вболівальники, зацікавлені у придбанні квитків, можуть зареєструватися на сайті UEFA.com/uefaeuro2012 для того, щоб отримувати найактуальнішу інформацію стосовно квитків та першими дізнатися про початок продажу квитків.

Пакети корпоративної гостинності передбачено для продажу компаніям, що бажають запропонувати свої клієнтам відвідати незабутній футбольний захід; до пакету входять: квиток на матч (1 категорія), вишукана вечеря, марочні вина, пиво та інші напої, розважальна програма до та після матчу, легкий фуршет протягом всього заходу, ексклюзивні пам’ятні сувеніри та офіційна програма матчу.

За матеріалами Інформаційного центру «Україна-2012»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі