УЄФА почала реєструвати охочих придбати квитки на Євро-2012

Поділитися
© serc.carleton.edu
УЄФА почала реєстрацію на заявки від бажаючих придбати квитки на матчі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомив менеджер з продажу квитків УЄФА Райнер Дерак.

"Заявки на квитки можна подавати вже зараз", - сказав він на прес-конференції у вівторок, 1 лютого, у Києві.

Реєстрація заявок проходить виключно на сайті uefa.com.

При цьому, прийом замовлення на квитки буде проводитися з 1 по 31 березня, а лотерейний розіграш та оплата індивідуальних квитків і куплених для відвідування матчів на конкретному стадіоні відбудеться у квітні 2011 року.

Вперше у практиці подібних турнірів влітку 2011 року запрацює сервіс перепродажу квитків за допомогою того ж сайту виключно за їхньою собівартістю.

За словами Дерака, у грудні 2011 року пройде жеребкування фінальної частини турніру і відповідно відбудеться оплата квитків, замовлених для відвідування матчів за участю обраних вболівальником збірних. При цьому самі квитки будуть надруковані і розповсюджені, доставлені бажаючим поштою безпосередньо перед початок чемпіонату у квітні 2012 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі