УЄФА оприлюднив подробиці церемонії відкриття Євро-2012

Поділитися
Для хореографічної постановки на церемонії відкриття будуть задіяні понад 800 волонтерів, що представляють 63 країни. Очікується, що за заходом у прямому ефірі спостерігатимуть 150 мійонів глядачів по всьому світу.

Церемонія відкриття фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2012 року почнеться за 20 хвилин до стартового матчу турніру між збірними Польщі та Греції 8 червня у Варшаві.

Європейський футбольний союз оприлюднив докладну інформацію про церемонію відкриття фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2012 року на своєму офіційному сайті.

"Шоу, яке триватиме 12 хвилин, зводить разом спорт і культуру, роблячи акцент на місцевих традиціях та інноваційних технологіях. Церемонія відкриття покладе початок історичній події - першого чемпіонату Європи з футболу, який пройде на території центральної та східної Європи", - йдеться в повідомленні .

На церемонії відкриття з етюдом Шопена виступить відомий угорський піаніст Адам Дьордь, який є великим шанувальником футболу. Більш того, у піаніста є досвід виступів за збірну Угорщини з футзалу.

Для хореографічної постановки на церемонії відкриття будуть задіяні понад 800 волонтерів, що представляють 63 країни. Очікується, що за заходом у прямому ефірі спостерігатимуть 150 мільйонів глядачів по всьому світу.

Нагадаємо, Євро-2012 пройде з 8 червня по 1 липня в чотирьох містах України та чотирьох містах Польщі.

У Києві матчі чемпіонату пройдуть 11,15, 19, 24 (чвертьфінал) червня і фінал 1 липня, у Львові і Харкові - 9, 13, 17 червня, в Донецьку - 11, 15, 19, 23 (чвертьфінал) червня і півфінал 27 червня. !zn

Читайте також:

Іноземцям спростили обмін валют на період Євро-2012

Футболісти-учасники Євро-2012 коштують майже 3,7 млрд євро, з них 102 млн - збірна України


Міліція купила 1,5 тисячі електронних перекладачів, щоб спілкуватися з іноземними вболівальниками

МЗС України не згоден з британцями: за рівнем расизму велика частина країн ЄС далеко попереду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі