УЄФА нагородить Шевченка та Тимощука

Поділитися
© armor.kiev.ua
УЄФА введе нагороду для футболістів, які провели 100 і більше матчів за свої національні збірні. Про це стало відомо за підсумками засідання Виконавчого комітету Європейського футбольного Союзу, яке проходило у Празі.
УЄФА введе нагороду для футболістів, які провели 100 і більше матчів за свої національні збірні. Про це стало відомо за підсумками засідання Виконавчого комітету Європейського футбольного Союзу, яке проходило у Празі.Учасники зборів підтримали пропозицію Футбольного комітету УЄФА, який виступив з відповідною ініціативою. Європейські футбольні функціонери вважають, що введення такої премії буде сприяти розвитку і популяризації футболу на рівні головних команд країни. Таким чином, найближчим часом відзнаки від УЄФА отримають лідери національної збірної України, її капітан і віце-капітан, гравці київського «Динамо» і мюнхенської «Баварії» Андрій Шевченко і Анатолій Тимощук. Нагадаємо, нещодавно обидві подолали позначку 100 поєдинків за «синьо-жовтих». Шева це зробив у поєдинку проти канадців, а Тимощук - вивівши команду з капітанською пов'язкою на матч із п'ятикратним чемпіоном світу бразильцями.

За матеріалами інформаційного центру України 2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі