УЄФА має намір заборонити ставки на тоталізаторі на матчах Євро-2012

Поділитися
ФІФА і УЄФА в рамках боротьби з корупцією у футболі розробляють заходи, які повинні присікти спроби підкупити арбітрів і гравців з метою досягнення потрібного результату матчів.

Керівні футбольні організації не вперше звертають увагу на нездоровий хід деяких ігор. Черговим приводом для розслідування стали декілька товариських ігор за участю збірних Латвії, Болівії, Болгарії та Естонії. Зустрічі проводилися в один день у Туреччині, і всі сім забитих м'ячів було проведено з пенальті. Представники команд самі ініціювали розслідування, після проведення якого виступив директор ФІФА з юридичних питань Марко Віллігер.

«Ми не проти ставок в принципі, ми лише проти незаконних дій, - говорить юрист. - Проблемною є гра на тоталізаторі в режимі «on-line». Потрібно думати, чи потрібен такий вид ставок».

Букмекери, у свою чергу, висловили готовність піти назустріч пропозиціям ФІФА і УЄФА, і спільно боротися з корупцією у футболі.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі