УЄФА довічно дискваліфікувала українського арбітра

Поділитися
Спортивний арбітражний суд у Лозанні затвердив довічну дискваліфікацію українського футбольного арбітра Олега Орєхова, задіяного у корупційному скандалі. Суд відхилив апеляцію Орєхова, який був дискваліфікований УЄФА в березні 2010 року.

УЄФА дискваліфікував Орєхова за порушення «принципів вірності і чесності», але не уточнив, в яких саме матчах арбітр порушував ці принципи. Проте ім'я Орєхова було названо в німецькому суді, який розглядав справу злочинної групи, що впливала на результати матчів у Європі.

Повідомлялося, що Орєхов вплинув на результат гри швейцарського «Базеля» та болгарського ЦСКА в листопаді 2009 року. Цей матч, який обслуговував український арбітр, закінчився перемогою «Базеля» з рахунком 3:1, причому один із голів швейцарський клуб забив з пенальті.

Орєхов судив міжнародні матчі з 2003 року. Він обслуговував два відбіркових матчі чемпіонату світу 2010 року - зокрема, гру Іспанія - Естонія (3:0).

За матеріалами Sport.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі