УЄФА допоможе Харкову до Євро-2012 облаштувати фан-зону

Поділитися
© archunion.com.ua
УЄФА допоможе Харкову в облаштуванні й організації роботи фон-зони Євро-2012. Це передбачено новими маркетинговими рекомендаціями УЄФА «першій столиці». Про це в інтерв’ю газеті «Урядовий кур’єр» повідомив міський голова Харкова Геннадій Кернес.

«Це передбачено новими маркетинговими рекомендаціями УЄФА «першій столиці»,- повідомив міський голова Харкова Геннадій Кернес.

«Також передбачені пільги на квитки на матчі для приймаючих міст, система бронювання квитків для мешканців міста та області», - каже пан Кернес. Він додає, що увагу також буде приділено просуванню бренду приймаючого міста, розміщенню реклами на стадіоні.

За його словами реконструкція головного об’єкту Євро-2012 в Харкові – ОСК «Металіст» йде до завершення, усуваються зауваження експертів УЄФА. «Наразі проходить модернізації системи енергозабезпечення стадіону, благоустрій приміщень Південної, Північної та Східної трибун. Міжнародними консультантами розробляється план управління стадіону в день матчу. «Силовики» міста і області також готуються працювати в нових умовах. Вже у 2011 році розпочнеться програма з підготовки стюардів», - резюмував Геннадій Кернес.

За матеріалами Інформаційний центр «Україна-2012»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі