УЄФА дискваліфікувала тренера "Арсеналу"

Поділитися
© прес-служби "Укртрансгаз"
Контрольно-дисциплінарна інстанція (КДІ) УЄФА на два матчі відсторонила головного тренера «Арсеналу» Арсена Венгера від участі в єврокубках.

А. Венгера покарано за те, що проігнорував попереднє рішення КДІ під час першого матчу раунду плей-офф Ліги чемпіонів з «Удінезе», що відбувся 16 серпня. Таким чином, Венгера дискваліфіковано на матч-відповідь з «Удінезе» й наступний матч «Арсеналу» в єврокубках.

Також, КДІ оштрафувала «Арсенал» на десять тисяч євро за неналежну поведінку його офіційних осіб. Апеляція може бути подано протягом трьох днів з моменту отримання письмового повідомлення.

Під час першої зустрічі з «Удінезе» Венгер відбував дискваліфікацію, накладену на нього за підсумками матчу Ліги чемпіонів із «Барселоною» минулого сезону. Згідно дисциплінарному статуту УЄФА, дискваліфікований тренер не може спілкуватися з командою й може спостерігати за грою тільки з трибун.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі