Уболівальники німецького "Шальке" виступили проти зустрічі з Путіним

Поділитися
Уболівальники німецького "Шальке" виступили проти зустрічі з Путіним © profil-ua.com
Фанати команди з Гельзенкірхена звернулися до керівництва клубу з проханням не організовувати будь-яких зустрічей з президентом Росії - через його агресію щодо України.

Вболівальники "Шальке" написали відкритого листа, адресованого наглядовій раді клубу, з проханням запобігти зустрічі футболістів німецького клубу з президентом Росії Володимиром Путіним.

Раніше голова наглядової ради "Шальке" Клеменс Тенніс заявив, що Путін найближчим часом може зустрітися з гравцями клубу з Гельзенкірхена. Фанати виступили проти цієї ініціативи у зв'язку з напруженими відносинами між Росією і Україною.

"Ми просимо, щоб ви не надавали можливість Путіну зустрітися з командою і хочемо переконатися, що "Шальке" публічно дистанціюється від Володимира Путіна. "Шальке" ґрунтується на демократичних поглядах, і свобода слова дуже цінується нами. Ми не повинні поводитися як болонки деспота, намагаючись облагородити його візит. Володимир Путін грубо порушив суверенітет України", - йдеться у листі вболівальників, опублікованому у фанатському журналі Schalker Markt.

Тенніс, відповідаючи в інтерв'ю Ruhr Nachrichten на цей лист вболівальників, у свою чергу зауважив, що "одне ніяк не пов'язане з іншим. Політику та економічні відносини слід розділяти, як це завжди було у відносинах німецьких і російських компаній".

Нагадаємо, що генеральним спонсором "Шальке" є російський "Газпром". !zn

Читайте також:

Американські санкції безпосередньо Путіна не торкнуться

Активісти "Грінпіс" заблокували заправки "Газпрому" в Німеччині

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі